elérhetőségeink: +36-30-129-0825 info@vitalfunction.hu

Betaine HCL

A sósav a gyomorsav elsődleges összetevője. Ez az étrendkiegészítő hozzájárul ahhoz, hogy a gyomorban a megfelelő savas közeg alakuljon ki, ami szükséges a fehérjék lebontásához és a tápanyag felszívódásához.

Ha még nincs meghívód, itt kérheted:

Cikkszám: VF-93 Kategória: Címkék: , ,

FIGYELEM!

Ha gyomorégés, emésztési zavar, égő érzés keletkezik a gyomorban vagy mellkas tájékon, abba kell hagyni a szedését. Javasolt, hogy alkalmazását megelőzően kizárjuk a Helicobacter Pylori fertőzés lehetőségét (lsd. erre vonatkozó tanításaimat a bónusz oktatási modulok között)

​Alkalmazás: Kezdd egy kapszulával főétkezés előtt. Minden étkezéskor egy kapszulánként növeld az adagot (azaz két kapszulát vegyél be a következő étkezés előtt, három kapszulát a következő étkezés előtt stb.), Amíg enyhe égési érzést nem érzel a gyomrod felső részében. Ha érzel ilyet, akkor csökkentsd a kapszulák számát arra a dózisra, mielőtt az égő érzést tapasztaltad, és tartsd fenn azt az adagot.

Észreveheted, hogy egy idő után még ez az adag is égő érzést kelt. Ha ez megtörténik, addig folytasd a dózis csökkentését, amíg már nem érzel égő érzést.

Ha a bevezetésnél nem érzed az égő érzést öt kapszulánál se, akkor ne emeld tovább a dózist! Ha elérted a saját magad számára optimális ‘céldózist’, tartsd fenn ezt a szintet két-három hétig, majd fokozatosan próbáld csökkenteni az adagot, egy vagy két kapszulára minden étkezéskor, vagy hagyd el teljesen ha már nincs rá szükséged.


NE LÉPJE TÚL A NAPI AJÁNLOTT MENNYISÉGET!

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK HASZNÁLATA NEM HELYETTESÍTI A VEGYES ÉTRENDET!

KISGYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!

ÖSSZETEVŐK 1 ADAGBAN

1 ADAG = 1 KAPSZULA

MEGNEVEZÉS MENNYISÉG 1 ADAGBAN NRV %
Betain-hidroklorid (HCL) 750 mg *
Pepsin 1: 10 000 50 mg *

* Napi tápanyag beviteli referencia érték (NRV) nem meghatározott

Egyéb összetevők:

Zselatin (kapszula) ‚növényi sztearát,szilícium-dioxid‚ mikrokristályos cellulóz.

Dózis: 3×1-2 kapszula Adagolás: reggeli, ebéd, vacsora alkalmával Kiszerelés: 120 db kapszula