elérhetőségeink: +36-30-129-0825 info@vitalfunction.hu

Patikakert – BIO Cider Froot VinegART

Patikakert – BIO Cider Froot VinegART

MINDEN ÉTKEZÉS ELŐTT 1 EVŐKANÁLLAL EBBŐL A KÜLÖNLEGES ÉS EGÉSZSÉGES FINOMSÁGBÓL!

A finom tisztító ital a zsírcsökkentésért 

A BIO Cider Froot VinegArt a nemzetközi piacon is egyedülálló párosítás: a minősített BIO almaecetben érlelt bogyós gyümölcs, ami ötvözi az almaecet jótékony élettani hatásait a fekete bogyósok antioxidáns és gyulladásgátló hatásával!

Az ecet vércukorszintre gyakorolt hatása talán a leginkább kutatott terület, mind több tanulmányban vizsgálják az ecet lehetséges jótékony szerepét a 2-es típusú diabéteszben. A vizsgálati eredmények az étkezés előtt vagy közben elfogyasztott kis mennyiségű (kb.1 evőkanálnyi) biológiai ecet csökkenti a postprandiális (étkezést követő) vércukorszintet, ugyanis  az ecetben található egyik fő összetevő, az ecetsav gátolja a cukorbontó enzimek működését, elősegítheti az izmok glükóz felvételét, valamint lassíthatja a gyomor ürülését.

Az ecet anti-glikémiás hatásai fokozzák az inzulinérzékenységet, tehát inzulenrizesztencia esetén is ajánlott az étkezések előtti, vízzel higított fogyasztása.

A zsírbontó, és enyhe étvágycsökkentő hatása miatt a túlsúly kezelésében is hatékonyan használható.

Szív-érrendszeri hatások területén szintén reményteliek a kutatási eredmények. Heti legalább 5-6 vagy annál több alkalommal fogyasztott olaj- és ecet alapú saláta dresszing csökkentette az iszkémiás szívbetegség (az izomzat nem jut a megfelelő működéshez szükséges oxigénhez és tápanyaghoz) rizikóját.

A jó minőségű, élő ecet nagyban javítja a reflux és a gyomorégés tüneteit, érdemes rendszeresen fogyasztani.

Enyhíti az ízületi gyulladást, az ízületi merevséget és a köszvényt.

Az ecet gyógyszerként használva enyhítheti a különböző eredetű fájdalmakat, például a migrént és a fejfájást.

PATIKAKERT TERMÉKEK MEGRENDELÉSE

Megrendelésnél használd az alábbi kódot, és érvényesítsd 10%-os kedvezményed!

 

KÓD: MED10

Szív-érrendszeri hatások területén szintén reményteliek a kutatási eredmények. Heti legalább 5-6 vagy annál több alkalommal fogyasztott olaj- és ecet alapú saláta dresszing csökkentette az iszkémiás szívbetegség (az izomzat nem jut a megfelelő működéshez szükséges oxigénhez és tápanyaghoz) rizikóját.

A jó minőségű, élő ecet nagyban javítja a reflux és a gyomorégés tüneteit, érdemes rendszeresen fogyasztani.

Enyhíti az ízületi gyulladást, az ízületi merevséget és a köszvényt.

Az ecet gyógyszerként használva enyhítheti a különböző eredetű fájdalmakat, például a migrént és a fejfájást.

Antibakteriális, sőt antifungális hatása is régóta ismert: a keleti és népi orvoslás a természetes ecetet több ezer éve használja, bár a kutatások újabban váltak nagyon aktuálissá, mivel az antibiotikum-rezisztencia egyre több komoly gondot okoz a világban. Eredménnyel zárultak azok a kutatások, amelyek specifikus baktériumok túlszaporodása esetében vizsgálták az ecet jótékony hatásait, ilyenek pl. az E. coli, Staphylococcus aureus és a Candida albicans.

Az ecetben heteken át áztatott fekete bogyós gyümölcsökben megtalálható értékes anyagok, mint az antioxidánsok, polifenolok és ezen belül az antocianidok, valamint a vitaminok segítik felvenni a harcot az oxidatív folyamatok, a gyulladások, továbbá az öregedés hatásaival szemben.

A bogyósok hatóanyagainak védelmét az ecet savas közege biztosítja.