Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog, Hírek

Blog, Hírek

Friss információk, termékismertetők, cikkek

A MegaSporeBiotic az első 100%-ban spóraalapú, széles spektrumú, klinikailag igazolt hatású probiotikum, mely mindössze 30 nap alatt segíthet jelentősen javítani a lyukas bél-szindróma tüneteit. A spóraalapú probiotikumok sokkal hatékonyabbak, mint a piacon fellelhető egyéb, hagyományos probiotikumok, mert képesek túlélni a gyomor savas közegét, ezáltal könnyen megtelepszenek a bélben és biztosítják a belek mikrobiális változatosságát, ezúton ezek a spórák képesek támogatni a test számos funkcióját. Ez az egyedülálló spóra-formula hatékonyan támogatja a bélfal sejtjeinek megújulását, növeli a belek mikrobiális változatosságát, valamint a hasznos baktériumok megtelepedését és szaporodását. A MegaSporeBiotic eltarthatósági ideje 5 év, nem igényel hűtést, és még antibiotikum-kúra alatt is hatékony.

megaspore

Tovább olvasom


 

IMMUNTÁMOGATÓ ÖSSZEÁLLÍTÁS

  Erősítés bőrnek, agynak, mikrobiomnak!

A csomag tartalma: 

  

Tovább olvasom


  • Magas természetes DHA tartalom 
  • Több DHA, mint EPA 
  • Folyékony forma 
  • Alacsony oxidáció 
  • Extra szűz olívaolajjal (Omega-9) keverve 
  • Hozzáadott D3 vitamin 
  • E vitamin 
  • MSC által jóváhagyva 
  • Tiltott anyagoktól mentes (nem dopping!) 

 

Tovább olvasom


KISZÁLLÍTÁS

TÁJÉKOZTATJUK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT, HOGY A KORONA VÍRUS HELYZET MIATT MEGRENDELÉSÉT KIZÁRÓLAG GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL TUDJUK TELJESÍTENI, HÁZTÓL-HÁZIG SZÁLLÍTÁSSAL! 

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

 

 

 

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a csapvíz problémájának megoldására a legjobb és egészségesebb mód a palackozott vizek fogyasztása, de az igazság az,
hogy valójában nincs okunk arra, hogy palackozott vizet igyunk a csapvíz helyett.

Eltekintve attól, hogy a palackozott vizet nem szabályozzák, és meglehetősen drágák, és az EPA szerint nem feltétlenül biztonságosabb, mint a csapvíz.

A palackozott víz nem segíti a környezetvédelmi problémáinkat, hiszen ezek a palackok a hulladéklerakókba és az óceánokba kerülnek, amelyek a vizet szennyezik,
és mérgezik a vadvilágot.

Az ivóvízzel szembesülő biztonsági problémának a legjobb módja a hatékony vízszűrő rendszer.

 

Tovább olvasom


Kiemelt termékek
Fogyasztó Barát