elérhetőségeink: +36-30-129-0825 info@vitalfunction.hu

Dentalcidin – Fogkrém

Javasolt:

Fogíny gyulladás esetén

Ha még nincs meghívód, itt kérheted:

Cikkszám: VF-025 Kategória: Címkék: ,

A szájüregi patogén mikroorganizmusok és bakteriális biofilmek (plakkok) számos krónikus fertőzés és krónikus gyulladásos folyamat komoly hozzájárulói.

A széles spektrumú botanikai hatóanyagok használata a Dentalcidin-ben segíthet a biofilmek és a plakkok eltávolításában, és kiválóan támogatja az egészséges fogak és ínyek fenntartását.

Makacs ínygyulladás esetén LIPOSZÓMÁS BIOCIDIN öblögetés is javasolt a fogkrém használata mellé. (Öblögetés után minden esetben ki kell köpni a folyadékot!)

<p><span style="font-size:16px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Sorbit, DI Víz és Aloe Vera gél, növényi glicerin, Zeodent® (fogászati ​​hidratált szilícium-dioxid 113-165) Nátrium-lauroil-szarkozinát, cellulózgumi, friss ™ illóolaj keverék (Spearmint, borsmenta, teafa, fahéj és szegfűszeg), Royal Zselé, szimetikon, nátrium-benzoát.</span></span> </p> <p><span style="font-size:16px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Biocidin® Hozzávalók: fekete áfonya-kivonat, Noni, Tej-bogáncs, Echinacea, Goldenseal, Shiitake, fehér fűzfa, fokhagyma, szőlő kivonat, fekete dió (hajótest és levél), málna, Fumitory, gentian, teafa olaj, galbanumolaj, levendulaolaj Oregánóolaj.</span></span> </p> <p><span style="font-size:16px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Egyéb összetevők:</strong> Növényi glicerin, <5% alkohol.</span></span> </p> <p><span style="font-size:16px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Gluténmentes. Fluoridmentes. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket vagy aromát. Nem állatokon tesztelték. .</span></span> </p>
Dózis/Adagolás: Fogmosáskor, szokásos fogkrém mennyiséget Kiszerelés: 120 gramm