Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MegaSpore Spórabiotikum - Probiotikum- és antioxidáns formula

A MegaSporeBiotic az első 100%-ban spóraalapú, széles spektrumú, klinikailag igazolt hatású probiotikum, mely mindössze 30 nap alatt segíthet jelentősen javítani a lyukas bél-szindróma tüneteit. A spóraalapú probiotikumok sokkal hatékonyabbak, mint a piacon fellelhető egyéb, hagyományos probiotikumok, mert képesek túlélni a gyomor savas közegét, ezáltal könnyen megtelepszenek a bélben és biztosítják a belek mikrobiális változatosságát, ezúton ezek a spórák képesek támogatni a test számos funkcióját. Ez az egyedülálló spóra-formula hatékonyan támogatja a bélfal sejtjeinek megújulását, növeli a belek mikrobiális változatosságát, valamint a hasznos baktériumok megtelepedését és szaporodását. A MegaSporeBiotic eltarthatósági ideje 5 év, nem igényel hűtést, és még antibiotikum-kúra alatt is hatékony.

  megaspore

A baktériumspórákat a természet úgy alkotta meg, hogy ellenálljanak az emésztőrendszer körülményeinek. Ez úgy lehetséges, hogy az életciklusuk kétfázisú: a baktériumspórák képesek aktív és inaktív formáik között váltani a környezeti hatások függvényében. Inaktív formában a spórák endospórával veszik körbe magukat, amely egy ellenálló, természetes védőburok, ami megvédi a spórát a fénytől, hőhatásoktól, nyomástól, savas kémhatástól, oxigénszegény tértől és egyéb környezeti hatásoktól. Ez teszi lehetővé, hogy a MegaSporeBiotic formulája túléljen az emésztőrendszerben, anélkül, hogy a készítményt hűteni kellene vagy gyomorsaválló bevonattal ellátni. Amint a MegaSporeBiotic eléri a bélrendszert, megtelepedésével és szaporodásával helyreállíthatja a belek pH-ját, kiszoríthatja a patogéneket, serkentheti a rövid szénláncú zsírsavak előállítását. A túlélési képességeinek és tartós hatásának köszönhetően a MegaSporeBiotic forradalmi eszköz lehet a lyukas bél-szindróma helyreállításában.

ÁTFOGÓ BÉLRENDSZERI REGENERÁCIÓ

 Áttekintés

A bélrendszer egészségének három alappillére a bélflóra összetétele, a bélfal sejtkapcsoló struktúrája és a szabályozó immunfunkciók. A bélflóra egészsége ezen a három tényezőn múlik, és mint egy háromlábú szék, kizárólag csak az egyik tényezőre koncentrálva nem állítható helyre teljesen. A Microbiome Labs Átfogó Bélrendszeri Regenerációs programját úgy alkottuk meg, hogy mindhárom területet megcélozza, és így a krónikus állapotok visszafordításában a lehető leghatékonyabb eszköz lehessen.

Helyreállítás

A MegaSporeBiotic az első 100%-ban spóraalapú, széles hatáskörű probiotikum, melyről klinikailag bizonyított, hogy mindössze 30 nap alatt segíthet jelentősen (60%-al) javítani a lyukas bél-szindróma tüneteit. Ez az egyedülálló spóra-formula hatékonyan segíthet a bélfal sejtjeinek megújításában, a belek mikrobiális változatosságának növelésében, valamint a hasznos baktériumok megtelepedéséban és szaporodásában. A MegaSporeBiotic eltarthatósági ideje 5 év, nem igényel hűtést, és még antibiotikum-kúra alatt is hatékony

ÖSSZETEVŐK

Bacilus licheniformis

    Fehérjék emésztéséhez szükséges proteázokat állít elő (A proteázok a fehérjékben található peptidkötések hidrolízise révén bontják le a fehérjéket kisebb peptidekre, majd aminosavakra)

    Teljes spektrumú B-vitaminokat állít elő

Bacilus Indicus HU36 ™

    A napi ajánlott beviteli mennyiséget tartalmazza karotinoidokból: likopin, asztaxantin, béta-karotin és lutein

    Kinolokat és vitaminokat állít elő

Bacilus Subtilis HU58 ™

    Nattokinázt és K2 vitamint termel

    Támogatja az egészséges emésztőenzim immunrendszerét

Bacilus clausii

    Támogatja az immunrendszert

    Fenntartja a hatékonyságot az antibiotikum kezelés alatt

Bacilus coaguians

    L+ tejsav optikai formáját állítja elő

    Támogatja az immunrendszert