elérhetőségeink: +36-30-129-0825 info@vitalfunction.hu

Proflora Spórabiotikum

A spóraképző probiotikumok az egészséges bélrendszerben megtalálható olyan baktériumok, amelyek egészséges táptalajban is természetesen előfordulnak. Másnéven földi baktériumoknak is nevezik őket. A földi spórabiotikumok nem károsodnak a gyomornedv savas hatásától, sőt az antibiotikumok hatására sem.

A kvercetin, a fehérmályvagyökér és az aloe kivonat továbbá kiemelt támogatást nyújt a “lyukas bél szindróma” visszafordításában és az egészséges mikroflóra helyreállításában.

Ha még nincs meghívód, itt kérheted:

Cikkszám: VF-017 Kategória: Címkék: ,

FIGYELEM!

A készítményt minimum 1 óra különbséggel kell bevenni a Biocidin, az Olivirex és a G.I. Detox készítményektől!

NE LÉPJE TÚL A NAPI AJÁNLOTT MENNYISÉGET!

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK HASZNÁLATA NEM HELYETTESÍTI A VEGYES ÉTRENDET!

KISGYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!

<ul> <li><span style="font-size:16px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">3 milliárd spóra sejt (Bacillus subtilis, HU58 ™, Bacillus coagulans (SC-208), Bacillus clausii (SC-109), Quercetin (QU995), </span></span></li> <li><span style="font-size:16px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Mályva (Orvosi ziliz) gyökér, </span></span></li> <li><span style="font-size:16px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Aloe Vera (Orvosi aloé), </span></span></li> <li><span style="font-size:16px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">200: 1 arányú kivonat</span></span></li> </ul>
Dózis: Napi 1 kapszula Adagolás: Közvetlenül lefekvés előtt Kiszerelés: 30 db kapszula