elérhetőségeink: +36-30-129-0825 info@vitalfunction.hu

Rosita olaj

  • Kizárólag természetes A- és D-vitaminokat tartalmaz
  • Az extrakciós folyamat során nem használnak hőt, vegyszereket vagy mechanikai nyomást.
  • Ritka tápanyagokat és lipideket tartalmaz, amelyeket ősi, természetes alapelvekkel vontak ki.

Ha még nincs meghívód, itt kérheted:

Cikkszám: Arc01-1 Kategória: Címkék: , , , , ,

A Rosita Extra-Virgin Cod Liver Oil (EVCLO) a legfinomabb tőkehalmájolaj, amelyet megvásárolhat. Kizárólag Norvégia érintetlen vizeiről fenntartható módon vadászottz vad tőkehalból készül.

Egy exkluzív hideg eljárással, kézműves módszerrel vonják ki az olajat, és megőrzik a vad tőkehalmájban természetesen előforduló finom tápanyagokat. Az így kapott olaj olyan tiszta és hiteles, mint északi őseink számára volt több száz évvel ezelőtt.

A HACCP élelmiszerbiztonsági szabványok szerint gyártva.

A frissesség megőrzése a szállítás során:
A Rosita EVCLO lágykapszula csomagolása szorosan záródik, hogy elkerüljék az oxigén bejutását a palackba. Ez segít biztosítani a termék frissességének megőrzését a szállítás során bármilyen hőmérsékleten. Tehát még ha a palack melegen érkezik is, a terméknek akkor is frissnek kell lennie, mivel a hő csak akkor tudja befolyásolni a termék frissességét, ha van a palackban oxigén.


Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet. 

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Vad és nyers extra szűz tőkehalmájolaj. Egyéb összetevők: Lágykapszula (hal, zselatin, vízglicerin), antioxidánsok (nyomokban rozmaring kivonat és nem GMO természetes vegyes tokoferol). Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, tartósítószert, szóját. Glutén és tejmentes. Allergén: hal
Kiszerelés: 90 db lágykapszula (30 napos kiszerelés) Adagolás felnőtteknek: napi 3 lágykapszula Adagolás gyerekekenek: napi 1 lágykapszula Terhes és szoptató anyák: Maximum napi 3 lágykapszula Tárolás: Hűtve. Felbontás után: 3 hónapon belül fogyassza el.